EXPOSICIONS

Vine i experimenta en les nostres exposicions interactives.

TALLERS

Divertir-te o aprendre? En Ciència a Escena ho fem tot!

PROJECCIONS

Disfruta de 900 metres quadrats de pantalla en l’únic IMAX DOME d’Espanya.

ANIMALS

Coneix en l'Oceanogràfic els principals ecosistemes marins del planeta.

ESCOLARS

Vols vindre amb el teu cole? Descobrix tot el que tenim preparat per al teu centre

CUMPLEDIVER

Viu el cumple més divertit i diferent amb nosaltres!

Esdeveniments especials

Realitza el millor esdeveniment en un entorn únic

El club de tots

Tot un món d’avantatges per als amants de la ciència

Destacats en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

PASSAPORT AL ESPAI

+INFO

Vols convertir-te en astronauta? Somies en viatjar a l'espai o a Mart? La Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA) presenta un any més la iniciativa "Passaport a l'Espai". Fins al 21 de maig de 2018 aconseguix el teu passaport i encunya cada una de les activitats relacionades amb l'astronomia per a entrar en el sorteig de fantàstics premis

ROBINSON CRUSOE 3D

+INFO

Viu les increïbles aventures d’un nàufrag i la seua convivència amb els habitants de l’exòtica illa d'on intenta escapar. Un Robinson Crusoe propens als accidents intenta adaptar-se a la seua nova vida junt amb els animals d’una illa tropical sorpresos al trobar esta estranya criatura. Per a tota la família!

Veure vídeo relacionat

IMAGINAR L'EDUCACIÓ. 50 ANYS AMB FRATO

+INFO

Et convidem a conéixer la trajectòria del prestigiós pedagog Francesco Tonucci i els valors del seu concepte d’educació. Trobaràs més d’un centenar d'objectes, espais participatius, tallers didàctics o activitats de debat. Una gran oportunitat per a descobrir l’immens potencial dels xiquets

CONCURS CRISTAL·LITZACIÓ EN L'ESCOLA

+INFO

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I organitzen el concurs 'Cristal·lització en l'escola' dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. El certamen està dissenyat per a descobrir els alumnes la cristal·lografia d’una forma original i divertida, de manera que participen a manera de congrés científic.

Cicle d'Astronomia

+INFO

Recorre els temes més apassionants de l’astronomia moderna de la mà d’investigadors de primer nivell que et desvelaran les últimes investigacions en el seu camp. Compartix amb nosaltres este fascinant viatge pel cosmos i sorprén-te mentres ho descobrixes.

REPTE ROBOT

+INFO

Ja està en marxa una nova edició del concurs "Repte Robot" per a estudiants de 2n i 3r cicle de Primària, Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional. Acceptes el desafiament?